TEEMME ÄÄNIMAAILMAT LÄHES KAIKKIIN SUOMEN KAUPPAKESKUKSIIN

Toimimme yhteistyössä 75 suomalaisen kauppakeskuksen kanssa.

Asiakasyhteistyökumppaneitamme ovat kaikki Suomen suurimmat kauppakeskusomistaja ja -manageriyhtiöt.Muun muassa Citycon Oyj, Sponda Oy, Keva ja Colliers International Finland ovat tehneet kanssamme vuosia yhteistyötä.

HYÖDYT KAUPPAKESKUKSILLE

LISÄÄ VIIHTYVYYTTÄ JA PARANTAA ASIAKASKOKEMUSTA

Äänimainokset yhdessä oikeanlaisen taustamusiikin kanssa parantavat asiakaskokemusta ja pidentävät asiakkaiden viihtyvyyttä ja oleskelun kestoa.

Kauppakeskuksen äänimaailma on nopea ja tehokas infokanava myös kauppakeskukselle. Aukioloaikoina tiedotteet tavoittavat kaikki asiakkaat.

ÄÄNIMAISEMA JA TAUSTAMUSIIKIT

Toimimme yhteistyössä johtavien taustamusiikkitoimijoiden kanssa. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia taustamusiikkivaihtoehtoja: perusmusiikkiprofiilien lisäksi myös generatiiviset äänimaisemat ja tekijänoikeusvapaat musiikkivaihtoehdot.

KAUPPAKESKUSMAINONTA VUOKRALAISILLE

Tuomme lisäarvoa myös kauppakeskuksen vuokralaisille äänimainontaratkaisulla, jonka avullaliikkeet menestyvät ja asiakkaat saavat tietoa niiden tarjonnasta.

Tuotamme äänimainokset liikkeille laadukkaasti, nopeasti, edullisesti ja kauppakeskusympäristön piirteet huomioiden.

KAUPPAKESKUSVASTAAVA

Kauppakeskusvastaava huolehtii kokonaisvaltaisestikeskuksen asiakkuudesta ja koordinoi kauppakeskuksen omia äänitiedotteita yhdessä kauppakeskusjohdon kanssa.

Kauppakeskusvastaava opastaa myös kauppakeskuksen yksittäisiä liikkeitä äänimainonnan toteutuksessa.

KAUPPAKESKUS

CASE STUDY

CITYCON

”Me CITYCONissa otimme käyttöön Mall Voicen kokonaisratkaisun äänimainoksille ja taustamusiikille yhdeksän vuotta sitten. Tavoitteenamme oli tarjota vuokralaisillemme lisäarvoa ja mediakanava, joka auttaa heitä ohjaamaan kauppakeskuksen asiakasvirtaa ja ostoaikeita.

Suurin osa vuokralaisistamme käyttää kauppakeskusmainontaa säännöllisesti, koska he ovat saaneet tuntuvia tuloksia lisääntyneiden tulojen suhteen. Kauppakeskuksen äänimaailmaratkaisu on merkittävästi lisännyt yleistä liikevaihdon kasvua kauppakeskuksissamme.”

Mari Laaksonen,
Commercial Director

Ota yhteyttä:

First Name
Email
Email
Message
Kiitos viestistäsi!
Lomaketta ei voitu lähettää. Yritä myöhemmin uudestaan.

Mall Voice Oy
Tenderinlenkki 12, 00520 Helsinki
Avoinna: arkisin klo 9-16

info@mallvoice.com

Myynti: myynti@mallvoice.com
Laskutus: laskutus@mallvoice.com
Tuotanto: tuotanto@mallvoice.com